Klantenservice/FAQ

FAQ Contact

 

FAQ

Productvragen

 • Hoe gebruik ik Aphro Celina Eyelash wimperserum?

  Eenmaal per dag, liefst 's avonds, het wimperserum voorzichtig met gesloten ogen aan de haarwortel van de bovenste wimper aanbrengen met het borsteltje, zoals een eyeliner. De hoeveelheid die aan het borsteltje zit is voldoende voor beide ogen. Je hoeft enkel de bovenwimpers te behandelen, want het serum komt automatisch bij het sluiten van de ogen ook op de onderwimpers terecht. Overtollig serum op het kwastje aan de rand van het flesje afvegen. Gebruik Aphro Celina Eyelash alleen op de droge huid en niet voor of na het zonnebaden. Als het serum in de ogen komt, verwijder dit dan meteen dit met lauwwarm water. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is. E

  De eerste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Wanneer je de gewenste wimperlengte hebt bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden.

  Bij huidirritatie of roodheid het gebruik onmiddellijk staken. Let er goed op dat het produkt niet in je ogen terechtkomt, maar enkel op de haarwortels van de wimpers. Als je de onderste wimperlijn individueel met het serum behandelt, kan dit leiden tot roodheid en/of ongewenste donsharen. Breng het Aphro Celina wimperserum zo dun mogelijk aan.

 • Ik heb last van rode ogen hoe komt dit?

  Vrijwel altijd heeft dit te maken met het gebruik van teveel serum. Het serum bevat een conserveermiddel dat lijkt op zeep. Dit is volkomen onschuldig. Breng het serum zo dun mogelijk aan, dan heb je sneller resultaat en geen irritaties. 

 • Kan ik Aphro Celina tijdens de zwangerschap gebruiken?

  Alhoewel de risico's minimaal zijn, adviseren wij voor de zekerheid om Aphro Celina niet tijdens de zwangerschap te gebruiken of wanneer je borstvoeding geeft.

 • Kan ik Aphro Celina Eyelash wimperserum in combinatie met kunstwimpers gebruiken?

  Ja, het serum is geschikt voor gebruik in combinatie met contactlenzen en kunstwimpers.

 • Kan ik Aphro Celina Eyelash wimperserum in combinatie met mascara gebruiken?

  Ja dat kan. Breng eerst Aphro Celina Eyelash aan en laat het serum even drogen. Daarna kun je gewoon mascara aanbrengen.

 • Kan ik Aphro Celina Eyelash wimperserum ook voor wenkbrauwen gebruiken?

  Ja, echter voor een optimaal resultaat adviseren wij om Aphro Celina Eyebrow te gebruiken. Dit wimperserum is nog iets krachtiger dan het Classic serum en er wordt tevens een wenkbrauwborsteltje bij geleverd.

 • Is Aphro Celina een geregistreerd cosmetisch product?

  Aphro Celina is een Duits kwaliteitsprodukt en voldoet aan alle strenge Europese kwaliteitsnormen voor cosmetica. De werkzame stof van Aphro Celina Eyelash vindt zijn oorsprong in de Oogheelkunde. De cosmetische werking van de werkzame stof Isopropyl Cloprostenate werd per toeval ontdekt en is vervolgens speciaal voor dat doel verder ontwikkeld.

 • Ik gebruik Aphro Celina al langere tijd maar het lijkt zijn werking te verliezen. Hoe kan dit?

  Als je te lang het serum dagelijks gebruikt, treedt er op een gegeven moment een verzadingingsfase op. Daarom adviseren wij na ongeveer 6 weken nog maar 2 tot 3 keer per week het serum te gebruiken. Als je merkt dat het serum zijn werking verliest, adviseren wij 1 tot 2 weken het serum niet te gebruiken. Als je daarna weer begint zie je dat het serum weer werkt.

 • Wanneer kun je Aphro Celina beter niet gebruiken?

  Niet gebruiken wanneer je een intolerantie hebt voor één van de ingrediënten. Niet gebruiken op beschadigde huid. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, wanneer je borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Buiten bereik van kinderen houden.

 • Ik ben net begonnen met het wimperserum en nu lijken mijn wimpers versneld uit te vallen, hoe kan dat?

  In sommige gevallen vindt na aanvang van de behandelijk een tijdelijke toename van uitvallende haartjes plaats. Dit verschijnsel wordt “shedding” genoemd. Deze versnelde haaruitval heeft te maken met de verhoogde haargroei en is dus een teken van een bijzonder goede respons op het serum.

 • Zitten er hormonen in Aphro Celina?

  Nee, hormonen zijn in de EU niet toegestaan in cosmetische producten. Aphro Celina voldoet aan alle in Europa geldende eisen.

Bestellen & Betalen

 • Voordelen van een gebruikersaccount.

  ✓ Als je bent ingelogd in je account, kun je steeds je laatste orders en hun status zien onder de button 'Mijn Account'.
  ✓ Je kunt zien welke producten je vorige keren hebt besteld en makkelijk een herhalingsaankoop doen.
  ✓ Je kunt producten op je verlanglijst zetten en die verlanglijst in je account bewaren voor een volgende keer.
  ✓ Als je een account aanmaakt, kun je zelf je factuur afdrukken. Zo voorkomen we onnodig gebruik van papier.
  ✓ Als je een professional bent, profiteer je met een pro-account van tal van voordelen.

  LET OPHet is mogelijk dat de bevestigingsmail of het antwoord door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen.

 • Op welke manieren kan ik online betalen?

  Online

  Voor veilige online betalingen werken we samen met de Cardgate en Paypal. Deze gerenommeerde instellingen garanderen een 100% veilige afhandeling van je betaling.

  Je bestelde artikelen kun je gemakkelijk en direct afrekenen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Visa en Mastercard.

  payment methods

   

 • Oplossingen als betalen met iDeal niet lukt.

  Soms gebeurt het helaas dat de website van je bank “er uit ligt” en kun je geen gebruik maken van iDeal. Gelukkig is dit altijd maar tijdelijk en lukt het even later gewoon weer wel. Wil je toch meteen bestellen dan kun je in dat geval betalen met PayPal of Creditcard.

 • Ik heb geen bevestigingsmail van mijn bestelling of vraag ontvangen.

  Het is mogelijk dat de bevestigingsmail of het antwoord door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen.

 • Ik wil een factuur ontvangen.

  Als je een gebruikersaccount hebt, kun je je bestelling in het overzicht vinden en zelf je factuur afdrukken. Zo voorkomen we onnodig gebruik van papier.

Bezorging & Tracking

 • Verzendduur, verzendkosten en verzendinformatie.

  Verzendduur

  Als je de bestelling en betaling op werkdagen vóór 22.00 uur hebt afgerond, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Normaliter heb je de bestelling dan binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Vaak zelfs de dag erna. Op zaterdag en zondag geplaatste bestellingen worden op zondag (tot 16.00 uur) verstuurd.

  Verzending & handling

  Voor verzending, verpakkingsmateriaal en orderafhandeling vragen wij een bijdrage die wordt weergegeven voordat je je bestelling afrekent. Afhankelijk van de mogelijke verzendmethodes of de grootte en het gewicht van je bestelling wordt de zending met of zonder track&trace verstuurd.

  Verzendinformatie

  Op het moment dat je bestelling wordt verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. Afhankelijk van de mogelijke verzendmethodes of de grootte en het gewicht van je bestelling staat in deze mail wel of geen tracking-code om je pakketje te volgen. 

  LET OP: Het is mogelijk dat de bevestigingsmail door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen. 

 • Waar kan ik de Track&Trace code vinden?

  Als je pakketje wordt verzonden met Track&Trace, dan ontvang je een email met daarin de tracking-code. 

  LET OP: Het is mogelijk dat de bevestigingsmail door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen.

 • Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

  ✓ Zodra je bestelling is aangeboden aan de pakketdienst, ontvang je van ons een mailtje met de verzenddatum. Normaal gesproken heb je de bestelling dan binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Vaak zelfs de dag erna. Als je pakketje met Track&Trace is verzonden, dan vind je in de bevestigingsmail ook een Track&Trace code. Hiermee kun je je pakketje volgen.

  LET OP: Het is mogelijk dat de bevestigingsmail door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen.

  ✓ Controleer of je het juiste adres hebt ingegeven in ons systeem. De juiste straatnaam, huisnummer en postcode zijn van belang voor een tijdige levering.

  ✓ Soms stopt de postbode per ongeluk jouw bestelling bij de buren in de brievenbus, bijvoorbeeld als er een stapeltje post voor hen is. Vraag je buren of ze jouw pakketje hebben ontvangen. Soms ook raapt een huisgenoot de post van de mat en vergeet jou te zeggen dat er post voor je is.

 • Ik heb mijn bestelling met spoed nodig!

  Als je de bestelling en betaling op werkdagen vóór 22.00 uur hebt geplaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken heb je de bestelling dan binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Vaak zelfs de dag erna. Op zaterdag en zondag geplaatste bestellingen worden op zondag (tot 16.00 uur) verstuurd. Een garantie wanneer geleverd wordt kunnen we helaas niet geven, omdat wij afhankelijk zijn van de pakketdienst.

Retourneren & Ruilen

 • Garantieregeling & niet goed, geld terug.

  Garantieregeling

  Als je aangekochte artikel een defect vertoont of niet voldoet aan de overeenkomst dan heb je hierop garantie. Houdt de onderstaande regels in acht: 

  ✓ Reageer binnen 2 maanden nadat je een defect hebt vastgesteld.
  ✓ Stuur nooit een artikel terug zonder ons hier vooraf van op de hoogte te brengen.
  ✓ Vul eerst het contactformulier in en geef in het commentaarvak het defect aan.
  ✓ Wacht op de reactie en instructies van onze Helpdesk. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur tussen 9.00 en 17.00 uur.
  ✓ Bij akkoord stuur je het artikel voldoende gefrankeerd terug naar het retouradres dat we je opgeven.
  ✓ De portokosten van de retourzending zijn in geval van een defect voor onze rekening en zullen worden teruggestort op je rekening.
  ✓ Wij sturen bij ontvangst direct een nieuwe versie van het defecte/juiste artikel naar je toe.

  Niet goed, geld terug

  Niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Geen probleem! Je kunt een artikel retourneren als het aan onderstaande punten voldoet:

  ✓ Reageer binnen 14 dagen nadat je je aankoop hebt ontvangen.
  ✓ Het product is compleet, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend.
  ✓ Vul het contactformulier in en geef in het commentaarvak aan wat het probleem is.
  ✓ Je kunt ook het "modelformulier voor herroeping" gebruiken. Dit kun je vinden achterin de Algemene voorwaarden.
  ✓ Wacht op de reactie en instructies van onze Helpdesk. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur tussen 9.00 en 17.00 uur.
  ✓ Bij akkoord stuur je het artikel voldoende gefrankeerd terug naar het retouradres dat we je opgeven.
  ✓ De portokosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening!
  ✓ Na ontvangst en goedkeuring van de staat van de goederen wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten op je rekening gestort. 

 • Kan ik een product ruilen?

  Niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Geen probleem! Je kunt een artikel retourneren als het aan onderstaande punten voldoet:

  ✓ Reageer binnen 14 dagen nadat je je aankoop hebt ontvangen.
  ✓ Het product is compleet, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend.
  ✓ Vul het contactformulier in en geef in het commentaarvak aan wat het probleem is.
  ✓ Je kunt ook het "modelformulier voor herroeping" gebruiken. Dit kun je vinden achterin de Algemene voorwaarden.
  ✓ Wacht op de reactie en instructies van onze Helpdesk. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur tussen 9.00 en 17.00 uur.
  ✓ Bij akkoord stuur je het artikel voldoende gefrankeerd terug naar het retouradres dat we je opgeven.
  ✓ De portokosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening!
  ✓ Na ontvangst en goedkeuring van de staat van de goederen wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten op je rekening gestort.
  ✓ Als je een nieuw artikel wil bestellen, kun je dit meteen doen of wachten totdat je geld teruggestort is.

 • Mijn bestelling is beschadigd aangekomen.

  Garantieregeling

  Als je aangekochte artikel een defect vertoont, beschadigd is of niet voldoet aan de overeenkomst dan heb je hierop garantie. Houdt de onderstaande regels in acht: 

  ✓ Reageer binnen 2 maanden nadat je een defect of beschadiging hebt vastgesteld.
  ✓ Stuur nooit een artikel terug zonder ons hier vooraf van op de hoogte te brengen.
  ✓ Vul eerst het contactformulier in en geef in het commentaarvak het defect aan.
  ✓ Wacht op de reactie en instructies van onze Helpdesk. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur tussen 9.00 en 17.00 uur.
  ✓ Bij akkoord stuur je het artikel voldoende gefrankeerd terug naar het retouradres dat we je opgeven.
  ✓ De portokosten van de retourzending zijn in geval van een defect voor onze rekening en zullen worden teruggestort op je rekening.
  ✓ Wij sturen bij ontvangst direct een nieuwe versie van het defecte of beschadigde artikel naar je toe.

 • Mijn bestelling is foutief of niet compleet geleverd.

  Een vergissing is menselijk. Ook dat is ons niet vreemd. 

  Als je het verkeerde artikel geleverd hebt gekregen of de levering is niet compleet, houdt dan de onderstaande regels in acht: 

  ✓ Reageer binnen 14 dagen nadat je dit hebt vastgesteld.
  ✓ Stuur nooit een artikel terug zonder ons hier vooraf van op de hoogte te brengen.
  ✓ Vul eerst het contactformulier in en geef in het commentaarvak aan wat verkeerd is gegaan.
  ✓ Wacht op de reactie en instructies van onze Helpdesk. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur tussen 9.00 en 17.00 uur.
  ✓ Bij akkoord stuur je het verkeerde artikel voldoende gefrankeerd terug naar het retouradres dat we je opgeven.
  ✓ De portokosten van de retourzending zijn in geval van een foutieve levering voor onze rekening en zullen worden teruggestort op je rekening.
  ✓ Wij sturen bij ontvangst direct het juiste artikel naar je toe.
  ✓ Als de levering niet compleet was, sturen we direct de ontbrekende artikelen naar je toe.

 

Contact

Mail ons

* Verplichte velden

Extra informatie

Vul het contactformulier in met je vraag of opmerking. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen in je Inbox, check dan voor de zekerheid je Spambox. Wij nemen je vraag of opmerking zo spoedig mogelijk in behandeling tijdens de openingstijden van onze helpdesk.

Openingstijden Helpdesk: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur.