Veelgestelde vragen Aphro Celina Wederverkoop

Waarom zou ik voor Aphro Celina kiezen?

Aphro Celina werkt echt. Het is een Duits kwaliteitsprodukt met al duizenden tevreden klanten. Je verkoopt daarmee een produkt waar je achter kunt staan. En waarbij je zult merken dat je klanten enthousiast zijn om het te proberen.

Aphro Celina is een merk dat zoveel mogelijk inzet op verkoop door wederverkopers. Dit omdat wij ons willen onderscheiden van onze concurrenten door onze klanten optimale service en advies te bieden. Wij ondersteunen de wederverkopers maximaal met verkoopondersteuning. Wij zijn voor alle produktvragen gemakkelijk en snel bereikbaar per telefoon en e-mail. Daarnaast zorgen wij voor actieve handhaving van de verkoopprijzen op het internet, zodat de marges van de wederverkopers altijd gezond blijven.

Wie komt in aanmerking om wederverkoper te worden?

Professionals in de beauty branche zoals schoonheidssalons, kappers, wellness centra en tanning studios zijn voorbeelden van onze wederverkopers. Als je graag onze produkten wilt verkopen,a maak dan een account aan op de site. Vul tevens je BTW nummer en KvK nummer in. Binnen 24 uur laten we je weten of je in aanmerking komt voor een bedrijfsaccount.

Wanneer rekenen jullie verzendkosten?

Consumenten betalen vanaf € 49,90 geen verzendkosten. Aan professionals vragen wij wel een tegemoetkoming in de verzendkosten, omdat we deze kosten niet willen verrekenen in de verkoopprijzen van onze produkten. De verzendkosten betreffen overigens niet alleen de portokosten, maar ook de arbeidskosten van het inpakken en het gebruik van verpakkingsmaterialen. 

Mag ik jullie produkten op internet verkopen?

Dat mag, zolang het je eigen website betreft en je de produkten niet aanbiedt onder de geadviseerde verkoopprijs.