aphro celina

Aphro Celina Hair

Zichtbaar voller en krachtiger haar


Hoe werkt Aphro Celina Hair?

Het werkzame bestanddeel van Aphro Celina Hair stimuleert de haarzakjes tot aanmaak van haar en vertraagt de natuurlijke cyclus. Hierdoor vermindert de haaruitval. Het resultaat: voller en sterker haar. Het serum kleeft niet en laat geen residu achter op de hoofdhuid. 

Wanneer werkt Aphro Celina Hair?

Het haargroeimiddel is zeer effectief bij beginnende haaruitval of haaruitval na een medische behandeling. Indien de haarzakjes nog (gedeeltelijk) functioneren dan bevordert Aphro Celina Hair bij regelmatig gebruik de haargroei. Zowel bij mannen als vrouwen! Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk om tijdig met het haarserum te beginnen, zodra er tekenen zijn van haaruitval of dunner wordend haar.

Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen 2 tot 3 maanden zichtbaar.


Haargroei bij 8 van 9 testpersonen

Dr. Nina Otberg, Dermatologe en verantwoordelijk voor de Huid & Laserkliniek in Berlijn, heeft gedurende 52 weken een studie uitgevoerd met 9 proefpersonen die Aphro Celina Hair gebruikten. Dit wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij 8 van de 9 testpersonen zowel de haardichtheid als de haardikte toenam.

Het volledige verslag van Dr. Ottberg kunt u opvragen via ons contactformulier.        


 

Hoe gebruik ik Aphro Celina Hair?

Druppelsgewijs aanbrengen

aanbrengen haarserum

Breng het haarserum 1-2 keer per dag druppelsgewijs aan op de hoofdhuid. Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is en gebruik het produkt spaarzaam.

Haarserum zachtjes inmasseren

aanbrengen haarserum

Masseer het haarserum zachtjes met de vingertoppen in de hoofdhuid, zodat het de haarwortels bereikt. Laat het serum minstens vier uur inwerken voordat je eventueel weer je haar wast.  

Binnen 2-3 maanden resultaat

aanbrengen haarserum

Het duurt 2-3 maanden voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Indien je stopt met het aanbrengen van Aphro Celina Hair, zal het bereikte resultaat na verloop van tijd uiteraard weer afnemen.