Aphro Celina Wenkbrauwserum

Zichtbaar vollere wenkbrauwen!

Hoe werkt Aphro Celina Eyebrow?

Door het gebruik van Aphro Celina Eyebrow worden de haarfollikels van de wenkbrauwen gestimuleerd. De wenkbrauwen krijgen hierdoor een langere groeifase en levensduur. Op een geheel natuurlijke manier zien je wenkbrauwen er na 8 weken dagelijks gebruik prachtig vol, dik en verzorgd uit.

Vollere en dikkere wenkbrauwen binnen 2 maanden!

Ons nieuwe serum Aphro Celina Eyebrow bevat naast de werkzame stof Isopropyl Cloprostenate ook cafeïne en verzorgende bestanddelen. Door deze stoffen worden de wenkbrauwhaartjes langer, voller, glanzend en sterk. 

Duitse topkwaliteit

Alle Aphro Celina serums worden onder wetenschappelijk toezicht ontwikkeld en geproduceerd. Aphro Celina Eyebrow is een geregistreerd Europees cosmeticaproduct dat voldoet aan alle Europese eisen. Het bevat geen Bimatoprost en is volledig veilig in gebruik. Het serum is dermatologisch getest, dierproefvrij en vegan.. 


 

Hoe gebruik ik Aphro Celina Eyebrow?

Maak de huid schoon

aanbrengen eyelashserum stap 1

Gebruik het wenkbrauwserum één keer per dag,  bij voorkeur voordat je gaat slapen. Maak de huid eerst goed schoon en droog.

TIP: zet het serum naast je tandenborstel.

Breng aan met het borsteltje

aanbrengen eyelashserum stap 2

Breng het serum dagelijks aan op de huid waar groei van de wenkbrauwen gewenst is. Aphro Celina Eyebrow is een actief wenkbrauwgroeimiddel.

Binnen 8 weken resultaat

aanbrengen eyelashserum stap 3

Gebruik het serum consequent en na 8 weken zul je zien dat je wenkbrauwen echt voller en dikker zijn! En dat op een geheel natuurlijke manier.